Tallinnas avab nädalaks uksed Taevarestoran

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuni keskpaigas avati Taevarestoran Brüsselis.
Juuni keskpaigas avati Taevarestoran Brüsselis. Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS

2.-8. juulini saab Tallinnas, Vabaduse väljakul külastada Dinner In The Sky Taevarestorani, kus hõrgutavaid roogasid pakuvad mitme Michelini tärniga pärjatud Skandinaavia tippkokad Daniel Lindeberg ja Samuli Wirgentius ning uut singlit esitleb Tanel Padar.

Sellel aastal kostitavad Taevarestorani külalisi kahe Michelini märgiga pärjatud Rootsi tippkokk Daniel Lindeberg, kelle Stockholmis asuvat restorani Frantzén/Lindeberg tunnustati 2012. aasta aprillis 20. kohaga maailma 50 parima restorani seas. Teiseks kulinaarsete elamuste pakkujaks on Soomest pärit Samuli Wirgentius, kelle restoran Postres on tuntud kõikide Soome maiasmokkade seas. 2008. aastal omistati restoranile nende esimene Michelini tärn. Samal aastal hindas La Societe des Gatronomes Finlandais Postresi Soome kõige prestiižsema auhinnaga – Aasta restoran.

Lisaks taevases õhkkonnas serveeritud hõrgutistele lennutatakse Taevarestorani avapäeval 54 meetri kõrgusele ka laulja Tanel Padar, kes seal ansambel The Suni uhiuut singlit esitleb.

Dinner in the Sky on unikaalne üritus, mis on mõeldud kõigile, kes soovivad tavapärase eine või kohtumise muuta unustamatuks. See on ainulaadne projekt, mis on tuntud kogu maailmas. Dinner in the Sky on tunnustatud oma kõrgete standardite ja parima kvaliteedi poolest. Dinner in the Sky ürituste idee on pakkuda uskumatut fine diningu elamust taevas - eksklusiivne atmosfäär, meeliköitev vaade linnale ja toit maailma tippkokkadelt.

Eelmisel aastal külastas Taevarestorani Tallinnas pea 1000 inimest, nende hulgas tuntud muusikud Koit Toome, Getter Jaani, Stig Rästa jt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles