Mikal on halvad kogemused enne showd alkoholi pruukimisega

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: SCANPIX

5. juulil Tallinnas toimuval Õllesummeril üles astuv briti staar Mika ütleb, et tema backstage’is pole alkoholi põhjusega ning seda pole keelustanud temaga kaasas reisiv ema.

«Emal on raudselt kotis pudel džinni või mõni hea vein. See on hoopis minu isiklik otsus - ma ei taha, et keegi lava taga enne showd alkoholi pruugiks. Minu meelest ei tohiks seda keegi teha,» ütles Mika tõsisel toonil.

Laulja viitab õnnetustele, mis on juhtunud show ajal, kuid ei soovi neil pikemalt peatuda.

«Kui sa oled esineja, siis võid ühel hetkel leida end rutiinist ja rutiinile lohutust alkoholist otsides. Aga las ma ütlen - see pole hea idee. Mul on tuuridelt väga halbu mälestusi, kui inimesed joovad liiga palju,» jätkas Mika.

«Pärast kontserti - tee, mis tahad. Tõmba end või pilve. Aga mitte minu kontserdi eel või ajal. Kõik, kes minuga koos esinevad, on sel hetkel minu vastutusel. Ma ei taha, et kellegagi midagi juhtuks,» rääkis Mika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles