Ninjad lähevad Tšiili Eestit esindama

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal esitas Vanilla Ninja ehk Piret Järvis (vasakult), Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska Eesti Eurolaulul loo «Birds of Peace». Tänavu osaleb bänd sama lauluga Tšiilis toimuval rahvusvahelisel laulufestivalil.
Möödunud aastal esitas Vanilla Ninja ehk Piret Järvis (vasakult), Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska Eesti Eurolaulul loo «Birds of Peace». Tänavu osaleb bänd sama lauluga Tšiilis toimuval rahvusvahelisel laulufestivalil. Foto: Marina Puškar

Piigadebändil Vanilla Ninja on taas võimalus esindada Eestit, sedapuhku sõidetakse veebruaris Tšiilis Viña Del Maris toimuvale rahvusvahelisele laulufestivalile, kus nad esitavad laulu «Birds of Peace.»

Festivalile kutsus bändi Tšiili plaadikompanii Broken Recordsi juht Hector Faune. «Fau­ne leidis meid Vanilla Ninja Poola fännide kaudu ja võttis seejärel meiega ühendust,» selgitas ninjatüdruk Piret Järvis.



Piigad on tänaseks pääsenud juba võistluse finaali, kus neil tuleb rinda pista Argentina, Tšiili, Peruu, Hispaania, USA, Hiina, Kolumbia, Costa Rica, Itaalia, Boliivia ja Hondurase esindajatega.



«Soovida osalevate riikide hulgast tegi žürii eelvaliku ning ka meie pääsesime oma lauluga finaali,» oli Järvis rõõmus.



Enne finaali aga ootab bändi ees omapärane töö. «Nüüd peame oma mullusele eurolaulule tegema eestikeelsed salmid, sest laulus peab kõlama kodumaa keel.»



Järvis uskus ka, et festival võiks olla bändile hüppelauaks suurema tuntuse poole. «See on väga populaarne festival ning seda võistlust jälgitakse. Varem on sealt tuule tiibadesse saanud paljud artistid.»



Bänd püüab võõrsil oldavat aega maksimaalselt ära kasutada. Nii plaanivad tüdrukud sõita ka Brasiiliasse.



«Anname seal televisioonile ja raadiole mõned intervjuud, mille on korraldanud meile plaadifirma Bro­ken Re­cords. Samuti on plaadifirma avaldanud soovi Tšiilis meie plaat välja anda,» tutvustas Järvis plaane. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles