Martini-tüdrukuks pürgiv Täpp loosib toetajate vahel välja iPhone’i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers kandideerib Martini-naiseks
Mari-Leen Albers kandideerib Martini-naiseks Foto: Meelis Tomson

Seltskonnastaar Mari-Leen Albers aka Täpp, kes osaleb ka Martini Royale Castingul, loosib kõikide oma hääletajate vahel välja iPhone 4 nutitelefoni.

«Mu paljud sõbrad on kurtnud, et nad ei saa hääletada, kuna see leht hangub,» kurdab Mari-Leen, kes on ka uurinud lehe hangumise tagamaid.

«Seda lehte pole teinud eestlased, seepärast pole see ka väga toimiv. Eelmisel aastal, kui toimus meeste hääletus, oli veel kohutavam pihta saada, kellele ja kuidas hääl anda.»

«Nägin Facebookis, kuidas keegi lubas oma sõpradele raha, kui nood tema poolt hääletavad, mina ühendasin kaks asja - Marimelli ehk minu ja Meelise (Tomson, aka Tipp - toim) tegemiste lehe fännide ja hääletajate vahel loosin välja iPhone 4 nutitelefoni,» selgitab Mari-Leen.

«Mul oli ammu plaanis Marimelli fännide vahel loosimisi korraldada, see andis nüüd esimese suurema loosi tõuke, seega kõik kes on Marimelli fännid ja hääletavad minu poolt Martini Royale Castingul, osalevad iPhone 4 loosimises,» lubab Mari-Leen.

Hakka Marimelli fänniks siin.

Hääleta Täpi poolt siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles