Panni ostma läinud pensionär võitis kasiinos 400 000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino.
Kasiino. Foto: Ants Liigus / Pänu Postimees.

Jaanilaupäeva lõuna ajal abikaasaga kaubamajja panni ostma läinud pensionäriproua otsis vihma eest varju kasiinos ja võitis rekordilised 378 270 eurot ehk vanas rahas ligi kuus miljonit krooni.

«Viimati võideti Olympic Mystery Jackpot kolm aastat tagasi, kuid see oli siiski kolm korda väiksem kui laupäevane täistabamus,» kommenteeris ettevõtte Eesti juht Aigar Hain ning rõhutas, et Mystery Jackpoti võib võita ka väga väikese panusega. Nagu näiteks juhtuski õnneliku käega pensionäriprouaga, kelle 30-sendine panus on näiteks poole väiksem tuntud lotopiletite maksumusest.

Jaanilaupäeval kell 13.07 Eesti kõigi aegade suurima kasiinovõidu võitnud proua (63) ei soovi oma isikut avalikustada, kuid on nõus veidi oma muljeid jagama. «Ma ei plaaninud sel päeval üldse kasiinosse minna. Läksin hoopis kaubamajja panni ostma, aga, et väljas hakkas sadama, põikasime abikaasaga korraks kasiinosse ja tunnikese mängimise järel see juhtuski,» muljetas võitja.
«Summa oli nii suur, et mul lõi pea kohe tühjaks,» lisab proua.

Pann jäigi proual sel päeval ostmata ning mängutujugi on hetkel suurest võiduärevusest vaka all. Nimelt käivat proua kasiinos puhtast mängulustist, mitte sooviga võita ja mängivat alati ka väikeste summadega. Võiduraha eest planeerib pensionäridepaar koos reisile sõita.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles