Pulmakellad - Hollywoodi kuumim paar abiellub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS

Kaheksa aastat ja kuus last hiljem – Hollywoodi kuumim paar taetas oma hiljuti oma kihlusest.

Pole kahtlustki, et Angelina Jolie ja Brad Pitti pulmapeost saab sellel aasta üks tähtsamaid seltskonnasündmusi, vahendab Heatworld.

Vaatamata spekulatsioonidele püha liidu sõlmimisest Prantsusmaal, toimub väljaande info kohaselt pidu hoopis New Orleansis. Täpset kuupäeva pole paar veel meediale välja käinud, kuid väidetavalt on tellitud juba nii toitlustus kui lilleseaded.

«Inimesed arvasid, et paar valib pulmapeo korraldamiseks nende enda kodu Prantsusmaal, kuid New Orleans kõlab loogilisemalt,» teab Angelinale lähedal seisev isik. «Neil pole Los Angeleses püsivat elupaika, aga New Orleansis on. Pealegi teavad nad täpselt, et nende pulmapidu toob ka linnale väga palju raha sisse,» lisas allikas.

Palju spekuleeritakse ka paari külaliste nimekirja üle, kus võiks olla näiteks George Clooney, Quentin Tarantino ja Tilda Swinton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles