Strippar-Marco: suhtesse toob värskust sadomaso!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Tasane ehk Strippar-Marco teenis striptiisiga remondiraha.
Marco Tasane ehk Strippar-Marco teenis striptiisiga remondiraha. Foto: Erakogu

Emajõelinna staarpostitantsija Marco ütleb Saagimi arvamusavalduse peale (meigitud ja naiseks riietatud mees värskendab suhet), et kui «meie bravuuritar nii ütleb, siis nii see ka on».

«Ma mäletan kunagi väga ammu korraldasin kostüümipeo «transad». Tol ajal oli üks noormees mures, et üks neiu ei vaata teda. Ja siis äkki - minu pool, naiseks riietatuna - see neiu lausa armus ning klammerdus poisi külge. Nad elasid koos kolm aastat, mis on tänapäeval üsna pikk aeg,» leiab Marco.

Ka Marco on naiste riiete kandmisega patustanud. «Mina ise olen ka ühel korral moeshowlkõrgeid naistekingi ja latekslihaskleiti kandnud - see polnud maitselage vaid sobis õhtusse ja aplaus oli võimas,» kiitis Marco.

«Kui taustaks on hea musa, hea valgus, siis võib loota, et asi kukub alati hästi välja,» viitas Marco ka taustjõudude olulisusele.

«Tartus tegutses kunagi meil kaks dragqueen’i. Algul neil nii hästi ei läinud - 90ndate rullnokad pildusid neid igasuguste kokteilipuuviljadega jne, aga hiljem rahvas arenes ja neil läks päris kenasti,» meenutab Strippar-Marco.

«Kahju, et nad enam ei tegutse - nad esinesid isegi Vibe'i üritusel,» avaldas staarstrippar nördimust.

Anu Saagimi avalduse peale ütleb Marco veel lisaks, et suhe tahab pidevalt värskust ja uuendamist.

«Selles mõttes oli Saagimil õigus, et suhet värskena hoida, tuleb teha seks huvitavamaks - rollimängud, lateks ja ehk isegi sadomaso! Aga miks mitte ka naiste riided,» leiab Marco.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles