Jana Kask: isiklikuks eluks ei jää alati aega ega jõudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Jelena Rudi

Suve saabudes muretsevad kõik tütarlapsed uusi ilusaid suviseid asju, mis toovad rõõmu ja parandavad tuju. Mõned vahetavad välja kogu garderoobi ja ostavad kõike, mida süda ihkab.

 Lauljanna Jana Kask pole erandiks, kirjutab Buduaar.

«Minu jaoks oli esimeseks suveostuks kolm paari väga ilusaid heledaid kingi - kõrgete kontsade ja kõrge platvormiga. Suve saabudes soovin alati välja näha veelgi naiselikum ja seetõttu kannan praktiliselt iga päev kleiti. Ja mitte selleks, et kellelegi meeldida, vaid selleks, et meeldida eelkõige iseendale. Siis, kui armastad ennast, armastab sind kogu maailm. Soovitan siinkohal kõigil naistel suvel rohkem kleite kanda, oma juuksed lahti jätta ning heleroosat huulepulka kanda. Nii on ilus, naiselik ja suvine. Iseennast tuleb armastada, igat päeva, mis meil on, peab nautima,» soovitab lauljatar.

Jana tõdeb, et ta on staažikas šopahoolik. «Ma ostan kleite hetke tujude ajendil ja loomulikult siis, kui selleks aega on. Kui tunnen, et midagi on vaja juurde osta, siis lähen lihtsalt oma lemmikpoodi ja ostan asju. Olen tõsine šopahoolik ja sellepärast on mul kodus praktiliselt kõik olemas. Nii proovin viimasel ajal osta vaid seda, mida tegelikult vajan,» muigab Jana, et tema garderoobis on ilmselt palju asju, mille olemasolu ta isegi ei mäleta.

Sel suvel ei kavatse lauljanna pikalt puhata. Nimelt on kaunitaril plaanis uus hittsingel välja anda. «Ma ei ole veel puhkusele mõelnud, kuna meil on strateegiliselt täpselt paika pandud plaan ja uue singli väljatulek. Tegu on eestikeelse singliga. Kõige tõenäolisemalt tuleb tööd teha väga palju ja pikalt, sest kui sul on mingi eesmärk, siis liigud selle suunas, vaatamata kõigele ja sul on ükspuha, kas sa saad puhata või mitte. Tähtsaim on jõuda selleni, mida tegelikult tahad.»
«Ma pean end sihikindlaks inimeseks, kes armastab oma tööd. Seepärast algab puhkus minu jaoks laval esinedes. Isiklikuks eluks, loomulikult, ei jää alati aega ega jõudu. Mitte kõik ei suuda vastu panna sellisele tempole ja selliste sihtide poole püüelda, aga mina arvan, et soovi korral on elus kõike võimalik sobitada. Õnneks on kõik inimesed erinevad ja me ei taha kõik ühte ja sama inimest. Seetõttu – nii palju, kui on soove, on ka võimalusi. Uskuge endasse, armastage iseend, tehke oste, olge naiselikud ja kaunid. Sooja ja imelist suve.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles