6 praktilist näpunäidet, kuidas liituda ühe miili klubiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk
Lennuk Foto: SCANPIX

Veebisait Yahoo! Shine pani kirja mõned näpunäited, kuidas lennukis seksimisega kõige tõhusamalt hakkama saada.

1. Vali istekoht tagumisse ritta. Nii äratab see vähem kahtlust, kui te üles tõusete ja pikemaks ajaks tualetti jääte. Kui tahate eriti märkamatuks jääda, ärge istuge üldse kõrvuti.

2. Tehke plaan. Teil võiks olla mingisugune signaal tualetti minekuks. Näiteks oma istme kohal oleva tulukese vilgutamine või oma kotist millegi otsimine.

3. Ajastus on tähtsaim. Kõige parem on see ette võtta öölennul, kui enamik reisijaid magab ega oota tualetijärjekorras. Lisaks on siis seal ka puhtam. Kui tegemist pole öölennuga, oota, kuni stjuardessid pakuvad jooke. Kui nad on lennuki eesotsas, väldib enamik inimesi vetsujärjekorda minekut.

4. Sisenege ja väljuge tualettruumist ühekaupa. Kui teid tabatakse, tehke, nagu ühel teist hakkas paha - nähke murelikud välja ja jätke mulje, et just seda see müra tähendaski.

5. Seiske püsti. Vetsupott on räpane. Peaksite mõlemad näoga ukse poole olema ja toetuma pea kohal olevale seinale. Mees võib seista naise selja taga ja mõlemad laske riideid ainult natuke allapoole, et miski põrandat ei puutuks.

6. Tehke kiiresti. Teil on aega vähem kui veerand tundi, kuni asjad kahtlased hakkavad tunduma, nii et õppige kähkukas hästi selgeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles