Täpp Bulgaaria päikese all: siin on kesine kingavalik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: Erakogu

Viimastelt pidudelt puudunud seltskonnahing Mari-Leen Albers aka Täpp räägib, miks on Meelis Tomson aka Tipp üksinda pidudel käinud. «Ma olen Bulgaarias ja seega ei saa ma osaleda pidudel mis toimuvad Tallinnas,» seletab Täpp Elu24le.

«Ilm on siin ilus, kuuma üle 30 kraadi, vesi soe, väga mõnus. Olen siin koos õe ja tema lastega,» selgitab Täpp.

Kas Täpp otsib Bulgaariast uusi kingi, mida erinevatel üritustel kanda? «Tegelikult tulingi siia mõttega oma kingagarderoobi täiendada, aga siinne valik on üsna kesine.»

«Oleme Kuldsetel Liivadel ja siin müüakse peamiselt madalaid jalanõusid, mille vastu mul eriti huvi ei ole. Mitte midagi eksravagantset pole mulle veel silma hakanud. Käisime ühel päeval ka Varnas shoppamas, leidsin vaid ühed uued kingad - valik on üllatavalt kehv,» tõdeb Täpp ja lisab, et ilmselt tuleb ikkagi internetiavarustest hullumeelse väljanägemisega kingi hankida.

Täpp peaks tagasi saabuma jaanipäevaks ning kindlasti võib teda kohata uutel suvistel pidudel ja kindlasti üllatab ta ka uute kingadega!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles