Liis Lemsalu läheb vanameister Voldemar Kuslapiga surfilaagrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Ardo Kaljuvee

Laupäeval, 14. juulil saab surfilaagri pealaval näha suurejoonelist muusikalist etteastet Eesti parimate solistidega.

Siim Aimla juhendamisel esineb Georg Otsa nimelise Muusikakooli big-band noorte staaride Liis Lemsalu, Mikk Saar, Rosanna Lints ja Raimondo Laikre. Eksklusiivselt astuvad solistidena üles Eesti muusika raudvarasse kuuluvad Ele Kõlar, Heidy Tamme ja Voldemar Kuslap.

Laupäev Surfilaagris kannab ühisnimetust «Kümnendite kuld», sest sel päeval peaks küll iga muusikamaiste rahuldatud saama. Laagriliste kõrvu paitab kümnendite kuld 60ndatest 90ndateni ning lavalaudadelt käivad läbi Abba, The Beatles, Jackson jt armastatud tegelased.

«Suure koosseisuga esinedes on energia laval hoopis teine. Publikul on kindlasti hästi põnev nii erinevaid artiste ühel kontserdil kuulata. Igal artistil on ju lugudele omamoodi lähenemine ja eri kümnendite lood tõotavad tuua tõelise hitimere!» arvab Liis Lemsalu.
11-15 juulil toimub Roosta Puhkekülas 14. Korda Eesti purjelauahooaja traditsiooniline tippsündmus - surfilaager. Esindatud on surfiklubid üle Eesti ning toimub arvukalt koolitusi nii algajatele kui ka juba kogenenud purjelaua- ja lohesurfaritele.

Kavast võib leida tantsutreeningud, tervise-teemalisi loenguid, kinoõhtuid ja palju huvitavat lastele. Esimese festivalina on surfilaager korraldatud n-ö roheliselt - korraldatud on prügi sorteerimine ning kasutatakse päikesepatareidel töötavat valgustust.


 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles