Baari-Madisele meeldivad karupojad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Räästas aka Baari-Madis
Madis Räästas aka Baari-Madis Foto: Maksim Toome

Tõsieluseriaalist «Baar» tuntust kogunud Madis Räästas elab ja töötab juba pikemat aega Norras. Buduaar uuris Madise käest, kui suur raamatu- ja filmihuviline ta on ning mis on tema lemmikuteks antud valdkondades.

«Ütlen ausalt, et ma ei ole väga suur raamatulugeja. Aga kui raamat minu tähelepanu võidab,  siis loen lausa mõnuga. Kinos meeldib mulle käia, aga sellega minu filmide vaatamised ka piirduvad. Kodus lihtsalt ei ole nii palju aega, et kaks tundi filmi peale raisata,» räägib Madis, et just ajapuudus on see, miks ta ei jõua televiisorist filme vaadata.

Mis raamatutesse puutub, siis Madisele meeldib lugeda raamatuid, mille autoriga ta end samastada saab. «Minu lemmikraamatuks on Krister Kivi «Eesti maja».»

«Olen seda kaks korda lugenud ja loen ilmselt veelgi. Sõber soovitas seda ja olen tõesti rahul - mõnus on lugeda ja autori seiklused ei ole üle paisutatud, samuti on kõik raamatus aset leidvad sekeldused lennujaamas mulle tuttavad. Meeldiv on autori tegemistega samastuda.»

Filmidest eelistab Madis pigem heatujufilme, mis igapäevamuredest eemale viivad. «Tegelikult on minu lemmikfilm hoopis multikas - Disney «Winnie The Pooh». See film on algusest lõpuni headust täis. Tegelased on sümpaatsed ja meeldivalt tore heatujufilm. Seda raamatut oli ka tore lugeda. Aga muidu ma filmide suhtes valiv pole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles