Lenna alastistseeniga Soome film avab tänavuse tARTuFFi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti. Foto: Eerik

Eesti suurima, 1600 istekohaga vabaõhukino linnafestival avatakse Tartu Raekoja platsil 6. augustil kinoklassika kuldvaramusse kuuluva ja 110 aastat tagasi esilinastunud Georges Méliès’i maailma esimese ulmefilmiga «Reis kuule».

Õhtu jätkub Moskva filmifestivali võistlusprogrammis osaleva soome režissööri Aku Louhimehe filmiga «Vuosaari», mille naiskangelast kehastab meie laulja ja näitleja Lenna Kuurmaa.

Raekoja platsi põhiprogrammis näeb publik teiste hulgas veel parima meesnäitleja Oscari tiitli pälvinud USA komöödiat «Algajad» («Beginners»), parima võõrkeelse filmi Oscarile kandideerinud Kanada linateost «Härra Lazhar» («Monsieur Lazha»r), urbanistlikku hiina armastusfilmi «LOVE» ja samuti Oscarile kandideerinud Hispaania muusikat ja armastust tulvil täispikka animafilmi «Chico ja Rita».

Festivali lõpetab nüüd juba armastusfilmide klassikasse kuuluv varalahkunud popdiiva Whitney Houstoni filmidebüüt «Ihukaitsja» («The Bodyguard»).

Kokku võib festivalil näha 24 mängu- ja dokumentaalfilmi.

tARTuFF kestab 6.-11. augustini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles