Ilmavalgust nägi Indrek Mandre striptiisipiibel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Mandre
Indrek Mandre Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Indrek Mandre raamat «Striptiis. Müüdid ja tegelikkus» räägib sadadele Eesti striptiisitaridele enam kui kümnes Euroopa riigis ja rohkem kui kahekümnes striptiisiklubis tööd leidnud Eesti agentuuri Eurostrip asutamisest ja neljast tegevusaastast, paljastab striptiisiäri saladusi ning lükkab ümber müüte ja eelarvamusi.
 

Rahvasuus juba «striptiisipiibli’ks» ristitud Mandre raamat annab Eesti striptiisitaride tõestisundinud lugude abil põneva ülevaate striptiisitöö tegelikkusest, selle ahvatlustest ja ohtudest.

 

Raamatu autor Indrek Mandre on juba viiendat kuud vahi all

Politseiametnik Maksim Viks, kes valmistas ette tunnistajaid Indrek Mandre vastu ning osales ka Mandre vahistamisel, on tänaseks samuti vahistatud ning tema suhtes viib uurimist läbi kaitsepolitsei.

 Mandre ei ole seni vabastatud kuna riigiprokuratuuril on õnnestunud kohtutele tõestada, et Mandrele esitatud kahtlustus on väga tõsine, mida on osaliselt põhjendatud ka tänaseks vahistatud politseiniku abil kogutud tõenditega.

 

Laialt on levinud arvamus, et Mandre tuleb «risti lüüa» prostitutsioonile kaasaitamise eest

Mees ise kinnitab, et tegelikkuses võitles ta prostitutsiooni ja inimkaubanduse vastu ning striptiisitaride õiguste eest.

Mandre väidab, et on varasemalt korduvalt pakkunud politseile koostööd võitluses inimkaubanduse vastu ning teeb tõe tuvastamise nimel uurimisega aktiivset koostööd ka praegu.

 


Indrek Mandre kirjutab juba uut raamatut

Oma äsja ilmunud raamatu «Striptiis. Müüdid ja tegelikkus» saatis Mandre ka riigiprokuratuurile, et selgitada prokuröridele striptiisitöö tegelikkust ning sellega aidata kaasa tõe tuvastamisele tema suhtes läbiviidavas kriminaalmenetluses. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles