Täpp aka Mari-Leen Albers kandideerib Martini-naiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers kandideerib Martini-naiseks
Mari-Leen Albers kandideerib Martini-naiseks Foto: Meelis Tomson


Viimasel ajal palju kaalu kaotanud ja ekstreemseid kingi demonstreerinud Mari-Leen Albers võtab üheskoos teiste maailma naistega osa Martinile uue reklaamnäo valimisest.


 Peaauhinnaks on 150 000 eurot, 12 paari Christian Louboutini kingi ning disainerrõivad.

«Kuna ma näen iga päevaga aina naiselikum välja, siis mõtlesin, et miks mitte osaleda. Samuti olen ma ju kingahull ja näidake mulle naist, kes Louboutini kingi ei tahaks, » naerab Mari-Leen.

Seltskonnastaar ei usu, et rahvas teda finalistiks hääletaks. «Mind üllataks väga, kui inimestes leiduks nii palju tolerantsust ja julgust, et nad pluss-suuruses naisele palju hääli annaksid. Minu meelest oleks aga lahe, kui mõni eestlane siiski finaali jõuaks,» ütles Mari-Leen.

«Video sai tehtud koostöös paljude toredate inimestega ning ma jäin lõpptulemusega rahule. Minu jaoks olid peamiseks inspiratsiooniks ikkagi kingad ja mu lemmikjook,» nendib Mari-Leen.

Mari-Leenu videot näed SIIT.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles