Red Hot Chili Peppers annab välja 18 uut lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers Foto: fbiconcertclub

Red Hot Chili Peppers teatas, et avaldab 18 uut lugu, mis valmisid bändi värskeima stuudioalbumi «I’m With You» lindistamise ajal.

Laulud avaldatakse paarikaupa digitaalselt ja vinüülidel.

Esimesed kaks «Strange Man» ja «Long Progression» ilmuvad 14. augustil. Teine paar «Magpies» ja «Victorian Machinery» avaldatakse 11. septembril. «Never Is A Long Time» ja «Love Of Your Life» 2. oktoobril ning järgmised vastavalt 6. novembril, 4. ja 18. detsembril. Viimased kaks pala ilmuvad 2013. aasta algul.

Vinüülplaatide erinevad kujundused moodustavad kokku ühe suure kunstiteose.

Bändi kitarristi Josh Klinghofferi sõnul on omavahel sobivate lugude kombineerimine keerukas ülesanne, mis nõuab õigeid inimesi ja õigeid laule. «Mõnedel lugudel on palju rohkem sisu kui teistel. Mõned sobivad kokku teiste lugudega, aga osad nõuavad rohkem tähelepanu ja hoolt. Avaldatavad lood sobisid paaridesse ja nõudsid n-ö hilisemat rongi. Hoidke silm peal, neil on midagi plaanis,» hoiatas mees.


30. juulil esitab Red Hot Chili Peppers uue albumi «I’m With You» Tallinna Lauluväljakul. Mängimisele tuleb ka valik vanemaid hitte nagu «Can’t Stop», «The Adventures of Rain Dance Maggie», «Californication», «Otherside», «Give It Away», «Under The Bridge», «By The Way», «Dani California» jpm.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles