Telesarjale «C.S.I.» muusika loovutanud bänd esineb Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fear Factory (USA) esineb Eestis selle 21. juunil.
Fear Factory (USA) esineb Eestis selle 21. juunil. Foto: Promopilt

Homme, 21. juunil annab esimest korda Rock Cafes kontserdi üle maailma rohkem kui miljon albumit müünud metalgrupp Fear Factory (USA).

Üheksakümnendate alguses Los Angeleses moodustatud metalbänd Fear Factory ilmutas debüütalbumi «Soul Of A New Machine» 1992. aastal Roadrunner Recordsi vahendusel. Bänd on tänaseks päevaks ilmutanud seitse täispikka albumit ja järjekorras kaheksas album «The Industrialist» nägi ilmavalgust 5.juunil.

Bänd on maailma metalmuusikas väga olulise tähtsusega, olles esimesi, kes ristas death-metali elektroonikaga. Lisaks on Fear Factory tuntud kui väga tugev kontsertbänd. Fear Factory on kaastegev olnud paljude artistide albumitel, näiteks Soulfly, Static-X, Biohazard, Cypress Hill, Everlast, Kurupt, Snoop Dogg, Front Line Assembly. Ansambli muusika kõlab filmides «Mortal Kombat», «Resident Evil», telesarjas «C.S.I.» ja paljudes arvutimängudes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles