Adele'i lugu äratas 7aastase tüdruku koomast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiamängude avatseremoonial saab kuulda ka Adele'i muusikat.
Olümpiamängude avatseremoonial saab kuulda ka Adele'i muusikat. Foto: BEN STANSALL/AFP

Haiglas olnud 7-aastase Charlotte äratas koomast lauljatar Adele’i lugu «Rolling in the deep».

 Arstid hindasid koomas lamanud tüdruku seisundi lootusetuks ning palusid emal lapsega hüvasti jätta, vahendab The Telegraph.

Naise viimaste kallistuste ajal tuli raadiost Adele’i lugu «Rolling in the deep», mida pisarais ema Charlotte’le laulma hakkas.Juhtus ime, tüdruk naeratas.

«Ma ei suutnud seda uskuda,» rääkis lapse ema väljaandele The Telegraph. «See oli esimene kord kui ta üldse millelegi reageeris. Õed olid rabatud, palusid mul edasi laulda ning tütar naeratas veel,» lisas naine.

Paari päeva pärast oli Charlotte võimeline juba voodist tõusma. Pärast erinevad teraapiaid pääses tüdruk koju. «Teda oleks nagu uuesti laetud,» ütles 31-aastane Lancashire’i elanik. «Tüdruk lubati nädalavahetuseks koju, et näha, kuidas ta hakkama saab. Esimene asi, mida ta ütles, oli: «Kodu, armas kodu»,» rõõmustas tütre ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles