Praktilisi näpunäiteid: kuidas pääseda Hollywoodi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: promo

Kuidas pääseda Hollywoodi? Teinekord piisab sellest, kui oled mõne kuulsa Hollywoodi filmi tuline fänn ning koostad oma lemmikust filmist ise videoklipi ning postitad selle Youtube’i.

Niimoodi talitas ka üks filmi «Palgasõdurid 2» fänn. Ta koostas lihtsalt oma lemmikust filmist klipi ning postitas selle oma sõprade jaoks üles. Youtube’is hakkas klipp elama oma enda elu ning äratas paljude filmifännide huvi ning lõpuks ka filmistuudio «Lionsgate» oma, kes esindavad ka filmi «Palgasõdurid 2».

Veel enam, filmiklipp meeldis stuudio esindajatele nii väga, et nad otsustasid selle filmi ametlikule leheküljele üles panna ning nüüd esindab just see klipp filmi, vaatamata sellele, et stuudio poolt oli juba tehtud kaks treilerit. Filmistuudio hakkas seda kasutama ka oma reklaamikampaanias.

Youtube'is aga pakuvad inimesed välja, et see treiler võiks ka olla filmi ametlik treiler kinos. Võibolla peaksid Lionsgate esindajad pakkuma klipi koostajale töökohta turundusmeeskonnas?

Treileri süžee põhineb New York Times’i kolumnisti Adam Sternbergh’i väitel, et Ameerika on unustanud, kuidas teha märulifilme. «Tänapäeva kino eeliseks on arvutitega tehtav animatsioon ning higised musklimehed on välja vahetatud kostüümides kangelaste poolt… Märuližanr on surnud».

«Kas tõesti?» küsib kinofänn. Seda näeme juba varsti! Juba 17. augustil tõestavad legendaarsed näitlejad Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis ja Arnold Schwarzenegger, et märuližanr on igati elus.

Ei mingeid kostüüme, kuulikindlaid kilpe, ega maske. On vaid tõelised mehed tõeliste relvadega. Valmistuge pommuudiseks - «Palgasõdurid» on tagasi kinoekraanil.

Filmitreilerit saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles