Evelin Ilves: pildid ja lood ei sure, nii nende loojadki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: SCANPIX

Presidendiproua Evelin Ilves postitas oma Facebooki lehele sooja järelhüüde Raivo Järvile.

Evelin Ilves kirjutab: «Öeldakse, pilt räägib rohkem kui tuhat sõna. Meie kasvasime üles piltidega, mis kõnelesid veelgi enam - koos täna lahkunud onu Raivo piltidega, millele ta ise lugusid juurde jutustas.

Nii ilmusid valgele paberile justkui kolmemõõtmelised lood, nii salapärased ja nõnda mitmekihilised, et jätsid alati ruumi ka väikese inimese oma fantaasiale. Nii said neist pildijoonistamise saadetest ja kohtumistest suure osa minu sõprade jaoks oluline ja hariv, igavesti alles jääv, suur ja soe kogemus.

Lisaks veel armastus kollase kassi vastu. Onu Raivo läks nüüd kass Arturi juurde. Lehvitagem talle! Nad elavad meis kõigis edasi. Pildid ja lood ei sure, nii nende loojadki. Suur ja soe aitäh!»

President Toomas Hendrik Ilves kirjutab Facebookis: «Mälestan meie hulgast vara lahkunud Raivo Järvit, üht väga helget inimest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles