Hannes Rumm: lapsepõlve lemmiktelekangelane oli ka suurepärane kolleeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Rumm
Hannes Rumm Foto: Peeter Langovits

Poliitik Hannes Rumm meenutas Raivo Järvit kui hoolivat ja heatujulist kolleegi.

Rumm kirjutab Facebookis: «Äsja arvutit avades jahmusin tõsiselt ega suuda siiani uskuda, et alati sädelevalt heatujuline ja kadestamisväärselt heas vormis Raivo Järvi on meie hulgast lahkunud.

Veetsin riigikogus neli aastat ning mul oli õnn istuda suures saalis Raivoga peaaegu kohakuti temaga kõrvalreas. Just Raivo oli kõigist kolleegidest alati kaasinimeste suhtes väga hooliv ning tal jätkus alati teiste inimeste jaoks tähelepanu. Kui ma riigikogust pärast valimisi olin ära tulemas, siis võttis Raivo mul koridoris käest kinni ja ütles: «Hannes, kui ma saan Sulle ükskõik kuidas abiks olla, kas või Onu Raivona pilte tehes, anna teada! Näeme ja hoiame ühendust!»

Kahjuks nägin Raivot viimasel aastal ainult meie ühises kodupoes ja alati viskasime siis üksteist kohates mõne nalja. Riigikogu suures saalis oli just Raivo see, kes olukorrast johtuvalt mõne tabava anekdoodi rääkis. Raivo hea huumorimeele puhul oli iseloomulik see, et erinevalt enamusest ei teinud ta kunagi kurja nalja kellegi arvelt, alati olid tema naljad vaimukad, kuid sõbralikud.

Sageli juhtub elus nii, et mõnd iidolit päris elus kohates saab tema meedia vahendusel loodud kuvand tõsiselt kahjustada. Raivo puhul oli õnneks vastupidi, lapsepõlve lemmiktelekangelane oli ka suurepärane kolleeg.

Aitäh, Raivo, ning kaastunne kõigile Sinu omastele!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles