Külaline: Rabarock ja Liis Lemsalu? What the hell!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: promo

Elu24-ga rääkinud Rabarocki külalised olid suures plaanis jagatud kolme leeri. Ühtede meelest on see endiselt parima esinejatelistiga üritus, teiste meelest on rokifestivali esinejatenimekiri solgitud ja kolmandad naudivad lihtsalt igat suveüritust. Elu24 toob rahva kommentaaride stiilinäiteid.
 

Susanna: «Ma olen kõik viimased aastad käinud ja ma ei ütleks, et see aasta oli kehvem. Eriti chill on alati teise päeva hommik, kus kõik ärkavad ja lihtsalt ringi kulgevad. Rahvas on mõnus ja sõbralik erinevalt mõnest teisest suveüritusest. Telke oli sel aastal rohkem ja söögivalik suurem, mis mulle väga meeldis. Esinejatest üllatas kõige rohkem esimesel päeval esinenud Lapko. Mul polnud varem nende tegemistest mingit aimu, aga nad olid jumala head.»

Jaanus: «What the hell??!! Mida teeb Rabarockil Liis Lemsalu. Ta on võib-olla tore tüdruk, aga rokifestivalile... Ma ei usu, et näiteks süldimuusika festivalile – kui selliseid on – peaks peale laskma Metsatöllid.»

Maria: «Väga super üritus. Häiris ainult see, et teisel päeval olid vingemad esinejad, aga vähemalt minu tuttavad olid kõik rohkem väsinud. Teinekord võiks kõvema listi esimesele päevale panna.»

Tarmo: «Õige pidu käib telklas. Ma käisin ainult väheseid punte kuulamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles