Britney Spearsi uusim singel kaotas võistluse Basshunterile

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Basshunter
Basshunter Foto: SCANPIX
Basshunteri tantsulugu «Now You’re Gone» võitis võistluse Britney Spearsi palaga «Piece Of Me», saavutades Inglise singlimüügi edetabelis esimese koha.
Spearsi singel tõusis lausa 17 koha võrra, jõudes teisele kohale ning Basshunter ehk õigupoolest Rootsi DJ Jonas Altberg tegi samuti suure hüppe ning tõusis 13 koha võrra, vahendab Wenn.

Eelmise nädala soosik staarisaate võitja Leon Jacksoni lugu «When You Believe» langes viiendaks ning noore räppari Soulja Boy pala «Crank That (Soulja Boy)» langes koha võrra kolmandaks.

Nende kahe vahele neljandale kohale platseerus Nickelback singliga «Rockstar».

Esikümnesse mahtus vaid üks uus tulija – Ameerika räppar Lupe Fiasco palaga «Superstar» maandus seitsmendale kohale.

Ka Briti albumitabelis on uus esikohaomanik – Šoti lauljanna Amy MacDonald oma esimese albumiga «This Is The Life», lükates sellega troonilt teisele kohale Radioheadi viimase albumi «In Rainbows».

Kolmandal kohal on Take Thati «That's Beautiful World», neljandal Scouting For Girlsi omanimeline debüütalbum ning viiendal kohal Mika «Life In Cartoon
Motion».

Briti albumitabeliga saad lähemalt tutvuda siit ja singlimüügi tabeliga siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles