Mis on näitleja Hilje Mureli unistuste täitumise saladus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilje Murel ja Jan Uuspõld.
Hilje Murel ja Jan Uuspõld. Foto: Peeter Langovits

«Unistused tuleb valju häälega välja öelda,» usub näitlejanna Hilje Murel, sest siis võivad need ka täide minna, olgu või aastaid hiljem. Ja mõnikord lausa imestad - kas tõesti seda ma soovisingi?

Hilje sõnul täituvad kõik unistused varem või hiljem, kirjutab ajakiri Kodutohter.

Ta lisab, et on selles veendunud juba üsna ammu ja täpselt teadnud.

«Sest mul on üldiselt väga hea mälu ja ma mäletan, millest ma isegi 15 aastat tagasi mõtlesin. Ega unistused pea täituma siis, kui sa neid parjasti soovid - see võib aega võtta ka aastaid!»

«Mõnikord tahaks kurta: küll on parjasti raske! Aga siis meenub - või meenutab keegi teine -, et tegelikult oled sa ise kunagi just praegusest elusituatsioonist unistanud.»

Hilje ütleb, et unistustest tuleb kindlasti rääkida, siis saavad need jõudu juurde. «Mu lähedased on üsna kursis sellega, mida ma soovin ja tahan. Ei tea, kuidas teistel on, aga mina ütlen küll oma unistused välja. Ja oma hirmud ka. Nendega tuleb ju samuti silmitsi seista.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles