Kuldnõela gala õhtujuht on Maire Aunaste

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht
FIBITi moepäevade raames toimuva seekordse Kuldnõela gala õhtujuhiks on saatejuht Maire Aunaste. Tualeti, millega Aunaste 6. märtsi õhtul Viru Keskuses rahva ette astub, on loonud tuntud moelooja ja seekord ka FIBITi päevase klassikaetenduse «Kodumaa päike» stilist Katrin Kuldma.

Kuldnõela galal kuulutatakse välja eelmise aasta parim moekunstnik, mille nominentidena on üles antud Tiina Talumees, Liisi Eesmaa, Liivia Leškin ja Aldo Järvsoo.

Juba staažikate FIBITi päevastel etendustel modellidena on taas rivis Laura Kõrgemäe ning Norman Salumäe. Viimane katsetab seekord ka lavastamisega, nimelt võttis ta ette Britt Samosoni stiliseeritud päevase noorteetenduse «Värviraamatu kangelase» lavastamise.

Lisaks saab FIBITil näha Ketlin Bachman-Põldroosi «Püüa päeva» ja Marc O´Polo kaubamärgi «Nordic Summer» etendustel vaba aja rõivaste paremikku.

Viru Keskuse traditsiooniline moeürituste sari FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn) toimub 6.–8. märtsini keskuse aatriumis.

FIBITi etenduste ajakava:

Reedel, 6.märts
16.00 Värviraamatu kangelased (Britt Samoson)
17.00 Püüa päeva (Ketlin Bachman-Põldroos)
18.00 Nordic Summer/Marc O´Polo
19.00 Kodumaa päike (Katrin Kuldma)
22.00 Kuldnõela gala (nominendid: Tiina Talumees, Liisi Eesmaa, Liivia Leškin ja Aldo Järvsoo)

Laupäeval, 7.märts
12.00, 16.00 Värviraamatu kangelased
13.00, 17.00 Püüa päeva
14.00, 18.00 Nordic Summer/Marc O´Polo
15.00, 19.00 Kodumaa päike

Pühapäeval, 8.märts
12.00 Värviraamatu kangelased
13.00 Püüa päeva
14.00 Nordic Summer/Marc O´Polo
15.00 Kodumaa päike


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles