Kas tattoodega mees on seksikas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Extreme Weekend rokiklubis Tapper, 07.02.2009
Extreme Weekend rokiklubis Tapper, 07.02.2009 Foto: Photo Factory
Elu24 online-intervjuus mainis lauljatar Ithaka Maria, et tattood võivad olla väga ahvatlevad ning kutsuvad vägisi puudutama. Endale lauljatar neid teha siiski ei laseks.

Paljud naised arvavad, et tattood sobivad rohkem meestele kui õrnema soo esindajatele. Meeste puhul peavad naised neid suisa seksikateks.

Karolin: Tutvusin ühe kutiga, aga ei osanud otsustada, kas ta meeldib mulle ikka päriselt või mitte. Muidu paistis igati trimmis ja treenitud, aga riietus oli kuidagi igavavõitu.

Siis läksime ükskord koos supelranda ja voilaa, kutil olid sellised tätokad, et sure või ära. Rohkem polnud vajagi, olin saba ja karvadega müüdud ja olin nõus temaga kohe seal rannas ka seksima.

Hiljem hakkasin tema personaalseks stilistks, st. rebisin ta poodi ja ostsime talle trendikad riided. Nüüd on aga see jama, et peleta teisi naisi väevõimuga minu kompust eemale. Aga uhke tunne on ka! Tätokad ruulivad!

Kats: Meestel on tattood väga lahedad, aga naise teevad nad maskuliinseks. Mõtlen siis neid naisi, kes on ennast üle terve keha täis joonistada lasknud.

Evelin: Endale ei viitsiks isegi mõnd väikest tattood lasta teha. Neid liblikaid ja roose on kõik tüdrukud täis. Mehed on neist juba ilmselgelt tüdinenud ja neile meeldivad hoopis «puhtad» naised.

Kirsti: Mina arvan, et tattood annavad seksile väga palju juurde. Eriti, kui mehega on juba pikalt koos oldud. Muidu nagu ei viitsikski nii tihti seksida kui algusaegadel. Kui mul erilist seksiisu pole, siis mõtlen oma karupoja tattoodele ja kohe tuleb isu nagu imeväel.

Ulvi: Vaadake kas või rokimeest Tanel Padarit, kas ta pole teie arvates megaseksikas?

Mida arvad sina tattoodest? Kas need teevad mehe seksikaks?

Kuidas sobivad tattood naistele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles