Lenna ihualasti Soome filmis: sattusin sinna pooljuhuslikult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti. Foto: Eerik

2006. ja 2009. aastal Eesti seksikaimaks naiseks valitud ja mitmete muusikaauhindadega pärjatud lauljatar Lenna Kuurmaa mängib aasta algul Soomes esilinastunud filmis «Vuosaari» - kunsti nimel pole ta pidanud paljuks ka riideid seljast heita.

Lenna on öelnud, et jõudis filmi puhtjuhuslikult, kirjutab Õhtuleht.

«Ma osalesin ühes Eesti filmiprojektis ja üks produtsent võttis minuga ühendust. Ta teatas, et üks Soome režissöör otsib oma filmi eesti näitlejaid. Nii see läks,» teatab Lenna Vanilla Ninja fännilehel NinjaDiary, et ei teadnud, millise projektiga ta end sidunud on.

«Läksingi sinna niisama ja kohtasin esimest korda Akut - talle meeldis see, mida ma tegin, ja ma saingi rolli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles