Anne Veesaar ja Helgi Sallo mängisid end Euroopasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar ja Helgi Sallo
Anne Veesaar ja Helgi Sallo Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Kuuldused etenduse «Head ööd, ema» populaarsusest on jõudnud piiri taha - kui tüki avastaja, lavastaja ja näitleja Anne Veesaar (54) ning kaasnäitleja Helgi Sallo (70) aasta tagasi esimese etenduse andsid, ei osanud Anne oma kõige ilusamas fantaasias unistada, et tükk osutub nii menukaks, et seda tellitakse lausa välismaale.

Kuid nii läks - tänavu mängivad nad etendust suvel Eestis, kuid novembris viivad ema-tütre loo lausa Luksemburgi, kirjutab Naisteleht.

«Meid kutsuti sinna, seal töötab ju Euroopa kogtus palju eestlasi,» räägib Anne. «Kellegi tuttav oli tükki näinud ja kiitnud ning kui see reis nüüd tõesti teoks saab, oleks see väga põnev,» rõõmustab Veesaar.

Selleks aga, et Luksemburgis etendust anda, peaksid kohalikud tüki tarbeks organiseerima töötava plidi ja külmkapi, nõud ja diivani - just sellist lavakujundust on Annel-Helgil tarvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles