Vaata, mida mehed su rannastiilist tegelikult arvavad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinides naine
Bikiinides naine Foto: SCANPIX

Ajakirja Men's Health toimetaja Matt Bean avalikustas väljaandele Yahoo! Shine, mida mehed naiste rannakäitumisest ja stiilist tegelikult arvavad.

Päevitamine

Rannas on päevitada on okei, kuid kui see on ainuke asi, mida sa teed, on see kahtlane - sa ei lõbutse, vaid istud oma sõpradega ja lihtsalt küpsed päikese käes. See pole tervislik, kuigi kõik teevad seda. Mängi hoopis võrkpalli; loe mõnda raamatut või ajakirja, mis julgustab mehi lähenema ja selle kohta uurima. Muidu pole muud võimalust sulle läheneda peale selle, kui lennutada jalgpall keset su rätikut.

Sportmängud

Suurepärane. See näitab, et naine on aktiivne ja ta oskab elu nautida; et sa pole rannas lihtsalt selleks, et päikese käes küpseda.

Suured päikeseprillid

Mõistetav, et naistele need meeldivad, kuid need on nagu tuuleklaasid - sa justkui eeldaksid näha nende külge kleepunud putukaid. Need katavad su näo, kuid meestele meeldib lisaks kõigele muule su nägu vaadata.

Hõlmikseelikud ja muud katvad riidetükid

Need on seksikad, sest sinust on siis justkui mitu varianti. Mehed näevad ühte ja järgmisel hetkel kannad sa peaaegu midagi. Neile meeldib see muutus.

Meik

Kui sa kannad rannas liiga palju meiki, jääb mulje, et sul on suured hoolduskulud. Tonnide kaupa meiki ei tundu kuigi mugav. Kanna seda, mille abil tunned end enesekindlalt, kuid loomulikult soovivad mehed, et sul oleks mugav.

Rannajuuksed - niisked ja lainelised

Kõigile meeldivad rannajuuksed. Vähemalt senikaua, kui su soengust ei vaata välja vetikad ja veeloomad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles