Galerii: Viru Valge Cooler Cup 2012

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel selgitati Pärnus juba kaheksandat korda toimunud ettevõtjatest ja eri elualade tippudest tenniseharrastajate ühel prestiižsemal tenniseturniiril Viru Valge Cooler Cup parimad tennisistid. Tänavu oli kokku võistlemas 85 harrastajat.

«Viru Valge Cooler Cup on tenniseturniir, kus ettevõtjad ja muudel elualadel tippu jõudnud inimesed üheskoos sportides vaba aega veedavad ning suvehooaega alustavad. Viru Valge Cooler Cupil võistlemine on paljudele ettevõtjatele üheks motivaatoriks ülitiheda töögraafiku kõrvalt regulaarseks treeningule jõudmiseks,» ütles võõrustaja AS Liviko nõukogu esimees Enn Kunila.
 

Turniiri põhituumiku moodustavad ettevõtjad tenniseklubist XO, lisaks mängisid kutsutud võistlejad. Turniiril selgitati üksikmängude parimad viies ja  paarismängud kolmes vanusegrupis.

Peakohtunik oli legendaarne tennisist Sven Eving, auhinnakarikate autor klaasikunstnik Kalli Sein.
 

Tenniseväljakul võtsid mõõtu sellised tuntud otsustajad nagu Liviko nõukogu esimees Enn Kunila, investeerimisettevõtjad Urmas Sõõrumaa ja Märt Vooglaid, hotelliettevõtja Tarmo Sumberg, ajakirjanikud Kalle Muuli ja Donatas Narmont, bürooettevõtja Heino Raivet, Kaubamajade direktor Erki Laugus, advokaat Aare Tark, telekomi juht Valdo Kalm, endine tippkahevõistleja Allar Levandi, arstid Jaan Troost, Kaidu Meitern ja Margus Viigimaa jpt.
 

Üksikmängude võitjateks pärjati võistlusklassis 35+ Marko Mäelt, 45+ Kalle Muuli, 50+ Mati Tänav, 55+ Toivo Alt, 60+ Jaan Troost. Paarismängudes võidutsesid 35+ vanusegrupis Taavi Kerner ja Märt Vooglaid, 45+ grupis Mati Tänav ja Veiko Tishler ning 55+ võistlusklassis Enn Kunila ja Sven Eving.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles