Alex Lepajõe: võib-olla on Eesti seksikad mehed otsas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Lepajõe
Alex Lepajõe Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Alex Lepajõe, kel on olnud au olla valitud Kroonika seksikaks ühes Rakvere teatri näitleja Ülle Lichtfeldtiga, usub, et seksikate valimise toimumine ei pruugi enam vajalik olla.

«Kui see varem toimus, ju ta siis tol hetkel oli vajalik, ja kui enam ei toimu - ju siis pole enam vajalik. Iga asjaga on nii, et siis kui on nõudlust, siis on ta vajalik,» resoneeris Lepajõe Elu24 telefoniintervjuus.

«Või on siis seksikad mehed otsa saanud...,» jätkas Lepajõe mõttelendu. «Vahepeal palju välismaa poisse Eestisse saabunud - ehk tasuks nende hulgast seksikas valida?»

Seda, kas Eestis võiks valitseda seksikate kriis, Lepajõe ei usu. «Ma ei tea, kas see on kriis. See sõna «seksikas» on üldse natuke naljaka varjundiga - autod ja hambaharjad on ka viimasel ajal seksikad.»

Lepajõe usub, et igal asjal on oma aeg ja koht. «Võib-olla läheb mõni aasta aega ja hakkavad jälle seksikaid otsima?»

Majandusliku olukorra ja glamuuripaugu ärajäämise vahel Lepajõe liigkindlameelselt paralleele ei tõmbaks. «Juba Rooma ajal oli see, et kui oli kriis, ei tähendanud see, et pillamine vähemaks jäi. Aga võib-olla tõesti on meie majandusolukord ka meelelahutusmeediasse oma jälje jätnud?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles