Anu Saagimist saab ka Soome tantsusaate kohtunik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trimmisaate kohtunik Anu Saagim on heas vormis.
Trimmisaate kohtunik Anu Saagim on heas vormis. Foto: Jelena Rudi

«Tantsi tagumik trimmi» saates kohtunikerivis krõbedate kommentaaridega kuulsust niitnud Elu24 peatoimetaja Anu Saagim istub sama saate kohtunike toolil ka Soomes.

Terava keele ja kauni välimuse poolest tuntud Anust saab üks saate «Tanssi peppu pieneksi» staarkohtunikest, kirjutab Soome Iltalehti.

«Soome  naine on kaunis linalakk, kuid pisut suurevõitu ahtriga. Ei tea, kas kaunitarid maiustavad liiga palju saiakestega,» arutleb bravuuritar telekanalile FOX antud intervjuus.

«Aga võib-olla meeldivad pehmed ümarad naised hoopis hirmsasti Soome meestele,» küsib Anu ning lubab asja lähemalt uurida juba sügishooajal algavas tantsusaates.

Anuga löövad samas saates kaasa kunagine Soome kuumin miss Lola Odusoga, meeste seksikast tantsurühmast Scandinavian Hunks tuntud Niko Nousiainen ja koreograaf Osku Heiskanen. 

Septembrisl algavat saadet ootavad soomlased igatahes juba kärsitult, sest saatesse osalema on vaid paari päevaga registreerunud sadu kandidaate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles