Kihnu Virve plaat on menukas

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Virve
Kihnu Virve Foto: Peeter Langovits

Kihnu rahvalauliku Virve Köstri värske duubelplaadi  müük läheb ludinal, «Mere pidu» troonib Eesti plaadimüügi edetabelis liidrina.


Raadio 2 nädala alguses avaldatud Eesti plaadimüügi tabelis on Virve oma värske kauamängivaga esikohal. Täpselt samal kohal oli Virve eelmiselgi nädalal.



Plaadi väljaandja Urmas Varrise teatel seda ohtu siiski ei ole, et keegi plaadist ilma jääks. Rohkem kui 200 rahvaliku laulu autor Virve Köster tiirutas mullu Eesti viies kohas, meelitades kontsertidele üle 6000 inimese. Pärnus filmitud kontserdil elas Virvele kaasa ligi 2300 inimest.



Peale Virve näeb plaadil samuti mullusel suvetuuril osalenud Järsumäe pereansamblit, kreeka muusika ansamblit Zorbas, rahvamuusik Astrid Böningit ning Audru Jõelaevanduse Punti. Peale DVD Pärnu Vallikäärus antud kontserdiga sisaldab duubelplaat CDd Virve Köstri parimate lugudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles