Birgit Õigemeele eurolaulu saab nüüd veebis kuulata

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" 2007 aasta võitja Birgit Õigemeel
"Eesti otsib superstaari" 2007 aasta võitja Birgit Õigemeel Foto: Mihkel Maripuu

Birgit Õigemeele esitatavat Eurolaulu võistluslugu «365 Days» võib nüüdsest kuulata veebis ning lugu on jõudnud ka raadiojaamadesse üle Eesti.

«Pärast superstaari võistlust arvasin, et ei osale enam ühelgi konkursil, aga «365 Days» meeldis mulle liialt palju, et pakkumisele eitavalt vastata,» ütles Birgit Õigemeel.

«Laul on tõesti ilus ja liigutav ega jäta loodetavasti kedagi külmaks. Mul on väga hea meel, et just mind valiti seda esitama. Usun, et ka Eesti rahvale läheb 365 Days südamesse,» lisas neiu.

Laulu muusika kirjutasid Pearu Paulus, Ilmar Laisaar ja Alar Kotkas ning sõnade autor on Jana Hallas, kes on varemgi loonud mitu tuntud eurolaulu.

Kolmel korral on nende kirjutatud laul valitud Eestit esindama Eurovisiooni lauluvõitlusele, kus Inese esitatud «Once In A Lifetime» saavutas 2000. aastal neljanda koha ja Sahlene'i esituses kõlanud «Runaway» tunnistati kolmanda koha vääriliseks 2002. aastal.

Pauluse, Laisaare ja Kotka kirjutatud on ka üle poole Birgit Õigemeele 23. jaanuaril ilmuva debüütalbumi lugudest, samuti on kogu album nende produtseeritud.

«Võin julgelt väita, et Birgit on noorema põlvkonna üks andekamaid lauljaid, keda on õnnistatud võimsa häälematerjaliga. Peale selle on ta noorusele vaatamata arukas ja kahe jalaga maas – superstaari tiitel ja senine menu pole teda pilvedesse tõstnud,» ütles Alar Kotkas.

Laulu «365 Days» saad kuulata Birgit Õigemeele MySpace'i veebiküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles