Lenna Kuurmaa võttis end Soome filmis alasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti.
Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis "Vuosaari" väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult alasti. Foto: Eerik

Eesti seksikal lauljataril, Lenna Kuurmaal on Soome filmis pisike kõrvalosa, kus naine end ka alasti võtab.

Lenna Kuurmaal on Aku Louhimiesi filmis «Vuosaari» väike kõrvalosa. Filmis on ka stseen, kus Lenna tegelane on oma armukese ja selle naisega koos saunas. Loomulikult ollakse saunas alasti.

Juba mõnda aega sahistatakse ka kuluaarides, et Lenna uus kallim on menukas Soome filmirežissöör Aku Louhimies.

Viimati nähti Akut ja Lennat käsikäes aasta alguses Berliinis toimunud Berlinale filmifestivalil ning sahinate kohaselt oli see, mis kaht inimest ühendas, selgelt rohkem kui lihtsalt sõprus.

Sahinad Aku ja Lenna suhtest said alguse Helsingis toimunud Louhimehe filmi «Vousaari» esilinastusel, kus väieti, et noore laulva näitleja ja rezissööri vahel on midagi tõsisemat kui lihtsalt tööalane suhe.

Siis räägiti, et Lenna mängib Soome mängufilmis üht peaosalist, eestlasest üliõpilast, kes Soomes õpib ja töötab. See kas lauljataril on filmis tegelikult pea- või kõrvalosa, selgub filmi valmides.

Lenna kinnitas peale uudise meediasse jõudmist, et tema ja Aku on vaid väga head sõbrad, kelle vahel on ühine mõistmine ja arusaam.

Kiika pilte ja  videolõiku filmist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles