«Võsareporter» uuris, mida arvatakse prostitutsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Võsareporter

Seekordses «Võsareporteris» uuris Peeter Võsa, mida arvavad mehed, kui neile raha eest saadav kaup keelata.

Mõnede poliitikute arvates on Eesti jõudnud sellisele heaolutasemele, et muid probleeme pole ja kavatsetakse maailma vanim amet ära keelata - ehk siis seksteenuse ostmine teha kriminaalkorras karistatavaks.

««Võsareporter» on tasakaalustatud ajakirjandus ja meie uurimegi nii ühelt kui teiselt osapoolelt, milline on nende arvamus, sest otsustama hakatakse ju nende inimeste elude üle,» seletas Võsa. «Äge saage sellest loost valesti aru - mina ei propageeri ei seksi ostmist ega müümist.»

Saatesse kutsuti erikülaline, daam, kes tõepoolest teenib elatist maailma vanima ametiga. Leedulanna Sandra on sellega tegelenud juba kaheksa aastat.

«Siin oli palju põhjusi. Võimatus leida tööd, lapse ülalpidamine. Ja veel teises mõttes - igale poole, kuhu ma ka tööle ei läinud, tahtsid ülemused niikuinii «seda». Siis ma otsustasingi otse tegelema hakata sellega, mida kõik minult niikuinii tahavad,» ütles Sandra.

Sandra arvab, et seksteenuste ostmist ei tasuks keelata.

«Kas jätta, nagu on, või siis legaliseerida. Olen valmis maksma makse selle pealt. See teenus on vajalik, sest palju on üksikuid inimesi, kes ei ole leidnud oma teist poolt. On abielumehi, kes tahavad vaheldust ja häbenevad seda oma naisele öelda. Nii nad leiavadki seda kuskilt mujalt. Mulle tundub, et kui inimene on täielikult rahuldatud, siis võib isegi öelda, et pere saab tugevam. Peaasi, et see saaks tehtud ilusti, korrektselt ja nii, et keegi teada ei saaks,» rääkis naine.

Võsa uuris sama teema kohta ka mitmetelt inimestelt linnatänaval ning selgus, et arvamusi on seinast seina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles