Emma Stone: mõtlen iga päev surmale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Stone
Emma Stone Foto: SCANPIX

Näitlejanna Emma Stone avalikustas, et kardab surma.

Staar on väiksest peale surelikkusest teadlik olnud, kuna tal tekkisid varakult hirmuäratavad paanikahood, kirjutas The Sunday Times Style.

«Olen oma surelikkusega väga lähedane. Mõtlen sellele iga päev. Mitte nagu hull, vaid siiski pidevalt. Olen hüperteadlik sellest, et kõik võib otsa saada. Mingil põhjusel on mul see juba noorest east mõtteis... Headel aegadel kipun rohkem muretsema, sest tean, et need ajad saavad otsa,» rääkis Stone.

Stone rõhutas, et terapeudi abil on ta probleemile leevendust saanud.

«Eks mul ole omad tõusud ja mõõnad, kuid mu ärevus pole enam kaugeltki nii hull kui lapsena. Võin sellest vabalt rääkida. Lapsena olin kaks aastat teraapias. Kui sul on ärevushäire, ootad pidevalt, millal järgmine hoog tuleb,» seletas ta. «Valisingi selle töö, kuna see annab neile emotsioonidele väljundi. Mu esimese klassi õpetaja pani mu näidendisse, kuna mul olid jazzi-käed juba olemas. Aasta hiljem kogesin oma esimest paanikahoogu. Lapsena oli mul kohutav ärevus ja improvisatsioon oli mu päästja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles