A-rühm väljastas uue muusikavideo «Hakka pihta»

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Eesti tuntuim hip-hopi ansambel A-Rühm esitles eile üritusel Check One Two oma uut muusikavideot «Hakka pihta».

Lugu «Hakka pihta» on valitud Wett Rugby Cup 2012 tunnuslooks.

«Meie uue loo video on inspireeritud karmidest meestest ja iidsest/ürgsest ning geneetilisest meestevahelisest vastasseisust, mis alatasa meid saadab. Eks selleks on välja mõeldudki sportmängud, et me mehed saaks selle kõik välja elada. Ja meil on väga hea meel, et rugby cup'i inimesed selle oma turniiri tunnuslook valisid,» kommenteeris Genka A-Rühmast.

Muusikavideos kohtuvad Uus-Meremaalt pärit karmid maoorid oma täies eheduses vastakuti lahinguvalmiduses viikingitega.Video on filmitud Ida-Virumaal, võttekohtadena on kasutatud nii Kiviõli tuhamägesid kui ka Liimala randa.

Video produtsendi Riin Urbaniku sõnul on A-Rühma uue video näol tegemist ühe pompoosema muusikavideoga, mida Eestis tehtud, seda nii Ida-Virumaa võttekohtade, produktsiooni, välismaalastest osatäitjate kui ka süžee poolest.

Video režissööriks on Ove Musting, operaatoriks CJ Kask ja produtsendiks Riin Urbanik.

Wett Rugby Cup 2012, mille tunnuslooks «Hakka pihta» valiti, on rahvusvaheline rannaragbi turniir, mis toimub 14. juulil Pirita rannas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles