Surnukeha jäeti mitmeks kuuks matuseautosse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laip jäeti mitmeks kuuks matuseautosse
Laip jäeti mitmeks kuuks matuseautosse Foto: SCANPIX

USAs Alabama osariigis Gadsdenis võttis matusebüroo ja surnud naise omaste vahel tekkinud riid kummalise pöörde.

Watson and Sons Funeral Home'i omanik jättis surnukeha mitmeks kuuks matuseautosse, kuna omaksed ei tasunud matuste korraldamise eest nõutud summat, kirjutab stuff.co.nz.

Gadsdeni politsei esindaja Jeff Wrighti sõnul balsameeris matusebüroo 2007. aastal surnud Edna Kathleen Woodsi surnukeha.

Sugulased soovisid aga, et naine kremeeritaks. Kuna matusebüroo nende tellimust ei täitnud, siis ei olnud nad nõus teenuse eest ka tasuma.

Politsei andmetel hoiti Woodsi surnukeha aasta aega matusebüroo ruumides. Lõpuks jäi laip ette ja see otsustati teise kohta paigutada.

Politsei sai selle nädala teisipäeval teate, et Gadsdenis levib halb lehk. Leha allikaks osutus matuseauto, milles olid Edna Kathleen Woodsi maised jäänused. Matuseauto oli pargitud matusebüroole kuuluvale alale.

Politsei leidis, et naine oli pandud suurde pappkarpi. Matusebüroo omanik tunnistas, et Woodsi surnukeha oli seal kaks kuud, enne kui haisema hakkas.

Matusebüroo omanik arreteeriti ja juhtumit uuritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles