Rosannale meeldivad nahksed ja kõrgete kontsadega jalavarjud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: Jelena Rudi

Saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud lauljatar Rosanna Lints, kes on praegu ka bändi POP Maniacs üheks solistiks, pole šoppamist kunagi armastanud. Rosanna rääkis Buduaarile oma ostuharjumustest ning kriteeriumitest, mida kingade ostmisel oluliseks peab.

«Jah, ma tõesti ei armasta šopata, ma ei tea, miks, aga võin kõik poed läbi käia, kuid ei leia mitte midagi. Mul ei ole oma lemmikpoodi ega -brändi. Kui midagi kindlat vaja, siis tuleb lihtsalt kõik ostukeskused läbi käia ja loota, et leiad, mida otsid. Kummaline ongi see, et kõik poed on ju riideid, kingi, kotte täis, kuid reaalselt osta ei taha ma nendest midagi,» räägib Rosanna.

«Olen pigem boheemlane, ehk siis ei plaani ühtegi ostu ette, kui meeldib, siis ostan ja kui ei meeldi, ei osta.»

«Kõrged kontsad mulle muidugi meeldivad. Kannan kontsakingi päris sageli, kuid neid, mis meeldivad, on poest taas väga raske leida. Mul on kingade osas väga kõrged kriteeriumid. Esiteks peab alati olema tegu päris nahaga, teiseks peab king väga ilus välja nägema ning jalas mugav olema. Kingi, mis võivad hõõruma hakata, mina ei osta,» armastab Rosanna kanda kõrgeid kontsi, mis jalas ilusad ning mugavad on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles