TOP10: filmiajaloo parimad seksistseenid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Moore ja Patrick Swayze filmis "Ghost"
Demi Moore ja Patrick Swayze filmis "Ghost" Foto: SCANPIX

Veebisait digitalspy.co.uk koostas nimekirja filmiajaloo tähelepanuväärsematest seksistseenidest.

Vaata, kas oled nimekirjaga nõus või on mõni teine intiimstseen sulle hoopis sügavama mulje jätnud!

1. «Vaata hirmus tagasi» («Don't Look Now») - Donald Sutherland ja Julie Christie olid 1973. aasta linateoses nii veenvad, et mõnede arvates tegid nad asja ka päriselt.

2. «Üheksa ja pool nädalat» («Nine 1/2 Weeks») - Mickey Rourke'i ja Kim Basingeri vahel oli 1983. aasta filmis kuhjaga särisevaid stseene.

3. «Mulholland Drive» - Naomi Watts ja Laura Elena Harring õppisid teineteist lähemalt tundma sohval.

4. «Vägivaldne minevik» («A History of Violence») - Viggo Mortensen ja Maria Bello asusid asja kallale siis, kui naine oli riietatud kisakoorikostüümi; hiljem toimus üsna agressiivne akt trepil.

5. «Taevatükeldaja» («Sliver») - William Baldwin ja Sharon Stone mängivad 1993. aasta kuumas põnevikus kirglikke armastajaid.

6. «Sekretär» («Secretary») - häiritud hinged James Spader ja Maggie Gyllenhaal armuvad sadomasohhistlikus filmis.

7. «Kummitus» («Ghost») - Demi Moore'i ja Patrick Swayze 1990. aasta savivormimissteen on üks legendaarsemaid.

8. «Brokebacki mägi» («Brokeback Mountain») - Jake Gyllenhaal ja Heath Ledger tekitasid palju kõneainet, mängides armunud kauboisid.

9. «Team America: Maailma korravalvurid» («Team America: World Police») - Trey Parkeri ja Matt Stone'i loodud nukud teevad seda igas asendis.

10. «Videviku saada: Koidukuma, Osa 1» («The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1») - Robert Pattinson ja Kristen Stewart jõuavad kauaoodatud hetkeni ja teevad seda nii hoogsalt, et voodi puruneb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles