Anu Saagim paljastas oma eeskujud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Maksim Toome

Hiljuti oma 50. juubelit tähistanud skandaalne glamuuritar Anu Saagim, täisnimega Anu Nataly Saagim-Ratia, on avalikkusele mitmeid kordi kuulutanud, et väärikalt ta vananeda ei kavatsegi.

Kellelt aga saab Anu inspiratsiooni? Kes on tema eeskujuks?

«Minu suurimaks eeskujuks on eelkõige minu vanaema, rääkis Anu Buduaarile. Ta on kõige särtsakam, glamuursem ning säravam vanadaam, keda ma üldse tean,» peab Anu oma vanaema oma suurimaks inspiratsiooniallikaks. «End eluaeg ilusa ja väärikana hoida on tema jaoks alati oluline olnud.»

«Kui aga rääkida maailmakuulsatest naistest, välismaistest staaridest, siis Madonna on kindlasti minu jaoks suurkuju. Ta on ikka üks võimas naine, kes on aastakümneid vastu pidanud ja on ikka veel tipus. Kõik need Britney Spears'i, Christina Aguilera' ja seda tüüpi naised mind absoluutselt ei inspireeri,» saab Anu inspiratsiooni võimsatest naistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles