Russell Brandi sõbrad on mehe pärast paanikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Brand
Russell Brand Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Koomik Russell Brand kutsus Charlie Sheeni joogasse.

 Brandi sõbrad on staari pärast mures ja kardavad, et pidutsemist armastav Sheen võib ta halvale teele juhtida, kirjutab Daily Star.


«Russell ja Charlie on viimasel ajal väga palju aega koos veetnud. Näitlejad valiti telekanali FX suvestaarideks ning peavad selle tarbeks üksjagu reklaame tegema ning üritustel viibima,» rääkis allikas väljaandele ja lisas, et ühiseid asju tehakse ka väljaspool tööd nind Russell kutsus Charlie endaga kaasa joogasse.

«Hollywood on väike koht ning kõik on mures, et Charlie võib Russelli halvale teele juhtida. Russell on küll tugev isiksus ja ei kuku nii kergelt vagunist maha, kuid samas on ta jälle vallaline ning võib olla naistejahil. Charlie pidudel on alati väga palju imeilusaid õrnema soo esindajaid,» teadis allikas rääkida.

«Russelli sõbrad on paanikas. Staar on liiga lahke ega suuda Charlie plaanidele kunagi eitavalt vastata. Russelli arvates on Sheen väga üksik ja vajab sõpra, kes tema järele vaataks. Kuna Katy Perryst lahku läinud mees oli kunagi samas situatsioonis, siis on ta ilmselt otsustanud ise see sõber olla. Samas Charlie on kurikuulus paha poiss ja avaldab Russellile väga halba mõju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles