Maret Soomil pole ühtegi paari teksapükse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Soom
Maret Soom Foto: Maksim Toome

Ärinaine ja ürituste korraldaja Maret Soom kannab harva pükse ning teksapaari tema kapist ei leia.

Laitmatu stiilitajuga naise garderoobis on aukohal hoopiski kaunid kleidid, säravad pärlid, kvaliteetne pesu ja eeskujulik kingavalik, kirjutab Buduaar. Mis Mareti stiili inspireerib?

Maret, kirjelda palun oma riietumisstiili.
Armastan kanda selge joone ja lõikega ühevärvilisi riideid. Enamiku minu garderoobist moodustavad kleidid, tööriietena kannan ka seelikuid ja pluuse. Pükse on mu garderoobis väga vähe ning teksaseid ei kanna ma üldse. Mu garderoobi läbiv koloriit on must, punane, valge ja sekka ka muid, säravamaid toone.

Kes on sinu stiiliikoon?
Hindan väga Merle Palmiste alati säravat, naiselikku ja kaunist stiili. Imeilus, silmapaistev ja omanäoline on Dita von Teese.

Mil määral järgid riiete valimisel hooajamoodi? Või jääd truuks oma isiklikule stiilile?
Üldjuhul on valik naiselik ja pigem konservatiivne. Nooremana katsetasin ja proovisin ehk rohkem. Nüüdseks tean poodi sisenedes, milline on just minule sobiv ese ning uut proovin harva. Hooajamoodi jälgin selle läbi, mis hetkel kaubanduses saadaval. Loomulikult hoian silma peal uutel trendidel ja jälgin, kas saan seda siduda oma stiiliga.

Millised on sinu lemmikaksessuaarid?
Pärlid. Neid on mul nii keede, juukseklambrite, käekaunistuste kui ka kõrvarõngastena. Suvel ja kevadel kasutan julgeid salle kas kaela või käekoti kaunistustena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles