Trimmisaate Herkki ja Kristi müüvad oma riideid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal. Herkki on võidu nimel väga palju vaeva näinud.
«Tantsi tagumik trimmi» finaal. Herkki on võidu nimel väga palju vaeva näinud. Foto: Jelena Rudi

Pole saladus, et täidlastel on keerulisem omale riideid leida, valik on ju piiratud - siinkohal tasuks kõigil kaalukatel tähele panna, et 10. juunil kell 9 toimub Koerus Aruküla pargis Koeru laat, kuhu tulevad endale suureks jäänud riideid müüma saate «Tantsi tagumik trimmi» osaleja Kristi Kuusksalu (37) ja saate võitja Herkki Liivamaa (35).

«Minul on riideid üheksa suurt kotitäit, kõik väga korralikud, mõnda asja olen kandnud ainult paar korda. Nüüd on need mulle suureks jäänud ja hea meelega «jagaksin» need laiali. Hindu ma asjadele ei pane, igaüks võib maksta südametunnistuse järgi,» lubab ajakirjas Naisteleht Herkki, kellega koos tuleb oma riideid müüma ka tema abikaasa, kes mehele toeks olles kaotas saateperioodil samuti tublisti kehakaalu - koguni 9 kilo.

Trimmisaate teine osaleja Kristi Kuusksalu lubab müüki panna tuunikaid, pükse ja mantleid, mille suurusnumber jääb 54-56 vahele.

«Tean, kui raske on suurel inimesel omale riideid leida, sestap tulengi suurima rõõmuga oma riideid müüma ja kindlasti mitte rahateenimise eesmärgil,» märgib Kristi, kes on ka pärast saadet edukalt kaalu hoidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles