Galerii: presidendi vastuvõtu kauneimad kostüümid!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Panga president Andres Lipstok
Eesti Panga president Andres Lipstok Foto: Raigo Pajula
«Esimene leedi on väga kaunis. Värskendav värvivalik ja elegantselt lihtne siluett,» kommenteeris näiteks Evelin Ilvese selle aasta presidendiballi kleidivalikut tuntud tekstiili-ja moekunstnik Hanna Korsar.

Noor politoloog ja suur moebrändide austaja Anna-Maria Galojan aga imestas siiralt, miks paljud Maarjamaa naised kulutavad meeletud summad Eesti disainerite loomingu peale, kui saab poole odavamalt soetada ka välismaa tuntuid brände.

Stilist Jevgeni Fokin imestas Õhtulehe veergudel, miks oli seekord kleitide kaunistamiseks kasutatud nii ohtralt sädelust. Võib-olla seepärast, et ball toimus Jõhvis?

Raadiohääl Kirsti Timmer oli, kui sulavaha rokkar Tanel Padari kostüümivaliku ees ja moetoimetaja Kristi Ojasaar imetles omakorda presidendiproua põnevaid aksessuaare.

Kommentaare lugedes ja avaliku elu tegelastelt arvamust küsides, noppis Elu24 välja kümmekond kostüümi, mis paelusid ning said kriitikutelt enim positiivset tagasisidet.

Minister Juhan Partsi kaaslanna Daisy Tauk eelistab näiteks alati klassikat ja puhast joont. Ka seekordne must-valge kostüüm oli ülimalt elegantne musta hapra tikandiga.

Peaminister Andrus Ansipi abikaasa Anu Ansipi tualetti võib nimetada suisa kuninglikuks. Sügavsinine kleit ja kuldne ehe olid vapustavalt efektsed! Monumentaalne ehe oli ehtekunstnik Kaie Partsu looming.

Õhtu kõige silmatorkavaim kleit oli riigikogu liikmel Keit Pentusel. Päikesekollane värv ja põnev lõikelahendus sobisid kauni figuuriga daamile suurepäraselt.

Silma paitas ka näitleja Tiina Tauraite heegeldatud pitsboolero kaharal naturaalsel linakarva õhtukleidil.

Presitendiproua Evelin Ilvese ekstravagantne tualett tekitas küll ohtralt vastakaid arvamusi, kuid oli siiski üks õhtu pilkupüüdvamaid. Eriti põnev oli varrukaidee, kus parem varrukas läks vajadusel üle salliks.

Imearmas oli ka lapseootel Evelyn Pange laimikarva lihtne kleit. Viimase lihvi andis sellele maitsekas 30ndate stiilis soeng.

Kiidusõnu pälvis ka Tiit Vähi abikaasa minimalistlik must kleit valge rahvusliku motiiviga.

Õhtu printsess oli kindlasti poliitik Evelyn Sepp, kes kandis õhkõrna roosat korsetti ja seelikut. Eriti maitsekad olid ka ehted.

Milline oli sinu lemmikkleit?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles