Joobnud pervert koolipoisile: sina jääd küll täna õhtul süütusest ilma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahistaja ohver. Pildil on illustratiivne tähendus
Ahistaja ohver. Pildil on illustratiivne tähendus Foto: Panther Media/Scanpix

Esmaspäeva õhtul grillisid kahe Lõuna-Eesti kooli põhikoolilapsed Hiiumaal Tubala külas Katri külalistemaja territooriumil vorstikesi, kiikusid kiigel ja mängisid palli - grillmeistriks oli puhkekoha omaniku väimees ning lastega kaasas olnud Põlva Ühisgümnaasiumi õpetaja sõnul paistis mees sel hetkel veel kaine olevat.

Hämardudes hakkasid lapsed suure kiige juurde kogunema ning nende vahel liikus ka grillmeister, kellest noored juba eemale hoidma hakkasid, kirjutab Õhtuleht.

«Pärast poisid rääkisid, et ta oli poisse juustest katsunud ja mõnda patsutanud ning tüdrukud rääkisid, et see mees vaatas neid nii imelikult,» kirjeldab õpetaja.

Poole kaheteist ajal tubadesse suunduvad lapsed olid ärevuses.

«Ütlesime lastele, et kindlasti ärge ust lahti tehke. Teise toa tüdrukud olid aga jõudnud juba ukse lahti teha. Ühele 7. klassi poisile ütles ta, et sina kaotad küll täna õhtul süütuse. See oli meie jaoks juba väga selge ohusignaal. Seda enam, et mees võttis lahkudes kaasa toa võtme,» räägib õpetaja.

Loe täismahus artiklit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles