Argo Ader: lapsi me hetkel Maarjaga saada ei plaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader soovitab rasvast toitu jaanipäeval mitte liigselt tarbida!
Argo Ader soovitab rasvast toitu jaanipäeval mitte liigselt tarbida! Foto: Viktor Burkivski

Viimsi SPA võrkpallinaiskonna füsioterapeut ja üldfüüsilise ettevalmistuse treener Argo Ader jäi oma uue silmarõõmu, võrkpallimängija Maarja Kerneriga, Elu24 fotograafile silma Tallinna vanalinna päevadel. 

Mitmetelt Elu24 lugejatelt hakkas kohe peale uudisnppu sadama vihjeid, et Argo elukaaslane on lapseootel.

Fotograafi teele jäänud Maarja püüdis meeleheitlikult end varjata kulturist Aderi suure selja taha, kuid sellegipoolest ei jäänud kaamerasilmale märkamatuks heledapäise kaunitari kleidi alt välja piiluv ümar kõhuke.

Elu24 püüdis uurida ka asjaosalistelt endilt, kas uudis peatsest uuest ilmakodanikust võiks tõele vastata.

"Uudis nagu ootaks Maarja last, ei vasta tõele," kinnitas Argo Ader. "Maarjal on plaanis vähemalt paar aastat tegeleda aktiivselt veel tippspordiga ning seepärast peame pere kasvamisega pisut ootama."

Aga kes on Argo Aderi blond silmarõõm, Maarja?

Argo Aderi silmarõõm on võrkpallurist Tartu Ülikooli õigusteaduste magistrant Maarja Kerner (24) ning nagu kuluaarides juba käesoleva aasta alguses sahistati, siis just võrkpallitreeningutelt olevatki saanud alguse Argo ja Maarja vastastikune sümpaatia.

Kui Argo Ader (42) 2008. aastal tantsusaates osales, spekuleeriti, et tema suhe abikaasa  Reine Aderiga (43) on läbi ning mehe südames on koha leidnud tema seksikas tantsupartner Helena Liiv (29), kuid toona lükkasid osapooled jutud ümber ja Aderite perekonnaidüll õitses edasi.

Peagi aga hakkasid spordiringkondades ringlema jutud, et Argo Aderi uus silmarõõm on võrkpallurist Tartu Ülikooli õigusteaduste magistrant Maarja Kerner (24).

Maarja kinnitas veel selle aasta veebruariski, et neil pole Argoga suhet ja Argo omakorda kinnitas vaid seda, et ta on oma abikaasast tõepoolest lahutanud, kuid elab siiski nii naise, kui laste juures.

Vahetult peale neid sõnavõtte nähti Argot ja Maarjat siiski koos kudrutamas juba ööklubis Teater ning peale seda pole paarike oma õitsvat armastust enam püüdnudki varjata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles