Strippar-Marco: poliitika on igav ja ma pole kunagi valimas käinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshowle saabujad ja publik.
Suur moehuviline on ka Strippar-Marco
ERKI Moeshowle saabujad ja publik. Suur moehuviline on ka Strippar-Marco Foto: Jelena Rudi

Emajõelinna staarpostitantsija Marco Tasane teab poliitikast sama palju kui Edgar Savisaar Tallinna tänavate paikamisest, kuid oma arvamus pukisistujate kohta on puusanõksutajal siiski olemas.

«Poliitika on minu jaoks nii igav teema. Ausalt-öelda pole ma kunagi valimas käinudki,» tunnistab stripparina tuntud seltskonnastaar Marco Tasane. «Palgad jäävad ju ikka samaks, meil on ju vananev rahvas ja riigil ei ole raha. Täiesti ükskõik, kes seal istub,» ei näe ta sel ka mõtet, kirjutab Õhtuleht.

Peast teab Marco vaid neid poliitikuid, kes on end agaralt meedias näidanud. «Anna-Maria Galojan, Marju Lauristin - oli meil vist kunagi selline poliitik?» loetleb ta. «Siis see ujumisliidu president, ee... kes ta oligi? Evelyn Sepp! Silver Meikar on nüüd skandaalidega kuulsaks saanud.»

Vabatahtlikult Marco valimisjaoskonda minna ei viitsiks, aga kui väevõimuga järgi tuldaks, ei oskaks ta kedagi valida. Loodetavasti midagi nii jubedat Marcoga ka kunagi ei juhtu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles