Eile õhtul avati Katusekino Carlsberg Arena jalgpallitelk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katusekino Carlsberg Arena jalgpallitelgi avas teisipäeva õhtul Eesti ja Prantsusmaa sõpruskohtumine jalgpallis
Katusekino Carlsberg Arena jalgpallitelgi avas teisipäeva õhtul Eesti ja Prantsusmaa sõpruskohtumine jalgpallis Foto: Indrek Susi

Katusekino Carlsberg Arena jalgpallitelgi avas teisipäeva õhtul Eesti ja Prantsusmaa sõpruskohtumine jalgpallis.

Omadele tulid kaasa elama teiste seas Prantsusmaa suursaadik Eestis hr. Frédéric Billet koos tütrega, Saku Õlletehase juht Margus Kastein, Allar Jõks, Andres Peets, Toomas Vara ja paljud teised. Katusekino Carslberg Arena jalgpallitelki kolis teisipäeva õhtuks ka ETV jalgpallistuudio eesotsas Marko Kaljuveeri ning FC Flora peatreeneri Martin Reimiga.

Katusekino Carlsberg Arena jalgpallitelk mahutab kuni 400 inimest ning mängude otseülekandeid näidatakse linna suurimalt ekraanilt.

Jalgpallitelk on ilmastikukindel ning telgis on avatud viis erinevat, laia valikuga baari, teiste hulgas siidriala KISS Lounge.

 
Katusekino Carlsberg Arena jalgpallitelk jääb avatuks kogu jalgpalli EM-i ajaks ning sissepääs on kõigile tasuta!


 

Õllehiid Carlsberg on UEFA EURO 2012 finaalturniiri ametlik sponsor.

 Lisainfo Carlsberg Arena jalgpallitelgi lahtiolekuaegest ning mängude otseülekannetest on veebilehel: www.katusekino.ee/euro2012

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles